ilustrace
x
15.1.2018 - 21.1.2018
U nás si môžete zameniť bežnú prílohu za čerstvý zeleninový šalát
Pondelok: Mrkvový krém
1. Vyprážaná kuracia kapsa s enciánom a kápiou, ryža
2. Bravčové osie hniezdo so slaninkou, volským okom a syrom, opekané zemiaky
3. Strapačky s kyslou kapustou
Utorok: Špenátová s vajíčkom
1. Kuracie prsia zapečené so šunkou a syrom, ryža
2. Bravčová fašírka, varené zemiaky, čalamáda
3. Gnocchi s hríbovou omáčkou
Streda: Zeleninová s haluškami
1. Kuracie prsia v sézame na ľadovom šaláte, ryža
2. Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, knedľa
3. Vyprážaný karfiól, varené zemiaky, tatárska omáčka
Štvrtok: Cesnaková s krutónmi
1. Pečené kuracie stehno, ryža, kompót
2. Chrumkavý bravčový rezeň, varené zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou, uhorka
3. Zapekané cestoviny so šunkou, syrom a brokolicou
Piatok: Lúsková na kyslo
1. Kurací steak s omáčkou zo sušených paradajok, ryža / hranolky
2. Znojemský bravčový plátok, tarhoňa
3. Vyprážaný zeleninový rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka