ilustrace
x
10.12.2018 - 16.12.2018
U nás si môžete zameniť bežnú prílohu za čerstvý zeleninový šalát
Pondelok: Paradajková
1. Kuracie prsia zapečené s enciánom a brusnicami ryža / hranolky
2. Obrátený bravčový rezeň, zemiaková kaša, uhorka
3. Rizoto della Nona s kuracím mäsom, špenátom a paradajkami
Utorok: Rascová s vajíčkom
1. Kurací steak v bylinkovej kruste, pečené zemiaky s cuketou a mrkvou
2. Bravčový černohor, ryža, uhorka
3. Penne brokoli s kuracím mäsom a smotanou
Streda: Hrachová s údeným mäsom
1. Čínske kuracie soté, ryža
2. Sviečková na smotane, knedľa
3. Vyprážané plnené šampoňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka
Štvrtok: Zeleninová
1. Kuracie prsia so sušenou paradajkou a mozzarellou, ryža
2. Živánska z bravčovej krkovičky so zemiakmi, klobásou a slaninou
3. Slivkové knedlíky so strúhankou a maslom
Piatok: Šošovicová
1. Kurací gordon bleu, ryža
2. Francúzske zemiaky, uhorka
3. Hlivový perkelt, cestovinové kolienka
Sobota:
1. -
Nedeľa:
1. -